Byens legepladsredskaber

Skal vi lege

<< Tilbage

Titel: Lyst til at spille rugby


Beskrivelse: Har du lyst til at træne rugby sammen med dine kammerater, så er det muligt på fællesarealet i Neder Randlev. 
 

Træningen

Du kan mødes med dine kammerater og træne rugby. Jeg ved godt at der naturligvis ikke er helt de samme græsarealer, som på en rigtig rugby fodboldbane. 
 

Løb og kast

Jeg tænker at du og dine kammerater sagtens kan træne i at løbe og kaste rugbybolden mellem hinanden - bagudkast. Fællesarealet er forholdsvis ok størrelse. Der kan dog blive til nogle afleveringer henover græsarealet. Fordel vil nok være at starte et løb fra infotavlen og henimod legepladsredskaberne i den anden ende af fællesarealet i Neder Randlev. Fordelen er efter min mening at når I møder sandet så stopper I naturligvis. Falder I her så vil I nok ikke slå jer.

Alternativt er at der kastes med bolden over en lang strækning og efterfølgende gribes samt løbes imod målet. Målet kan være 1-2 kegler eller evt. en trøje. 

Kræver kun 2 personer. 
 

Klynge  

Jeg tænker at det også på græsningsarealet er plads nok til at træne klynge. Her er det nok vigtig at I finder ud af måske 2 hold af 3-4 måske 5 personer. Kræve mindst 6 personer gerne 10 personer, tænker jeg for at få noget ud af det. Jeg tænker også at det giver bedst, hvis de 2 hold tilsammen er lige stærke. Dermed træner I råstyrke. 

Husk blot at rugbybolden. 
 

Alternativt

Alternativt vil naturligvis være at tage turen op til Randlevskolen og gøre brug af den store fodboldbane. 
Husk blot at tage en rugby bolden med.  
 

 
 

Siden er opdateret den 05-05-2021