Udviklingsplan for byerne øst for Odder

Hvem er vi? Hvad kan vi? Hvor vil vi hen?

Forsyning i lokalområdet

Information om el, vand, varme, deponering og affald i byerne Bjerager, Dyngby, Boulstrup, Neder Randlev og Over Randlev øst for Odder.

 

Bjerager
Dyngby
Boulstrup
Neder Randlev

Neder Randlev vandværk

Neder Randlev Vandværk fusionér med Odder Vandværk pr. 1/10 2020. 

Over Randlev

El - Vindmøller til vands, vindmøller til lands, solceller på evt. brakmarker

Vand - vandværker
 
Varme - Oliefyr, Pille fyr, Fjernvarme, Solvarme, Jordvarme, Biogasanlæg, Naturgas

Info til alle...
Hvis du lige nu går og overvejer om du skal skifte din nuværende varmekilde ud til noget mere tidssvarende, bør du måske lige afvente lidt endnu.
Lige nu er Odder Forsyningsselskab igang med at regne på en business case på Over og Neder Randlev med Randlevskolen i centrum. Det drejer sig om at få afklaret om der er basis for at få lavet et varmefællesskab for os alle. Et varmefællesskab med en central varmepumpestation i stedet for traditionel fjernvarme, som der flere gange tidligere har været talt om.
Når der kommer et konkret forslag fra Odder Forsyningsselskab vil i blive informeret nærmere. Der forventes en afklaring i løbet af efteråret.
Mvh
Bjarne Henrik Jensen
Nyt!
Der er udleveret en folder for Fælles varmeforsyning i Neder Randlev og Over Randlev. April 2021 vil der efter planen blive indkaldt til stormøde omkring et fælles varmeforsyning i Neder Randlev og Over Randlev. 


Deponering og affaldFN´s Verdensmål: 7: Bæredygtig energi FN´s Verdensmål: 6: Rent vand og Sanitet FN´s Verdensmål: 12: Ansvarlig forbrug og produktion

Herunder i Kommentarfeltet er det så, vi ønsker din mening, indput eller ideer til de ovenstående punkter i udviklingsplanen. Husk også at give dit indput en signende overskrift, så vi nemt kan finde ud af, hvor kommentaren tilhører.  
 

Skriv en komentar til Forsyning i lokalområdet

Siden er opdateret den 03-03-2021